Lite mer semesterbilder :)

 
Träning inför mid Nordic cup, Alex lusläser legokatalogen, Nyklippta föräldrar, minis första skor från farbror Pontus, Lunch hos Pontus, Roadtrip till Åmynnet, Trolska skogen :)
 
Trots att vädret inte varit särskilt upplyftande så har vi det supermysigt!

Vecka 38

 
 
Lite skillnad är det allt på magen, vecka 18, 28 + 38.
Nu är det inte långt kvar, men varje dag känns som en evighet.
 
Jag är trött och framförallt väldigt uppsvälld, har kraftiga förvärkar och eftersom mini är fixerad så känns det där nere om man säger så.
 
I måndags var vi till barnmorskan, undrar om vi kommer hinna dit igen? Jag har en känsla av att jag kommer gå över tiden. Men i princip skulle minis kunna komma närsomhelst nu :)
Jag hoppas att mini väntar till efter helgen då vi har fotbollscup med både Alex och Sebbe :)
 
Men allt är i alla fall klart inför hjärtats ankomst. Så efter helgen får du komma när du vill lilla älskling :)
 
 
 

SEMESTER och föräldraledighet

Är redan inne på tredje veckan på min semester och T på sin andra.
Tänk att jag ska vara hemma nu i minst ett år till, känns svårt att greppa!
 
Hittills har vi haft en jättemysig semester tillsammans. Vi har varit på Furuvik och åkt genom Hälsinglands inland hemöver. Så vackert Sverige är!
Har dock inte hunnit vart på någon badstrand men jag hoppas för kidsens skull att det iaf bli någon dag som vi kan åka dit.
Jag som normalt ÄLSKAR värme gör det inte så mycket i år med tanke på att jag är höggravid.
 
Här kommer lite bilder från semestern, kommer bli mer bilder och mer bloggning sedan när jag är hemma med mini :)
 
 

Vecka 35 och 36

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SÅ har vecka 35 och snart hela 36 passerat. Jag är stor och tung, känner mig klar med detta nu och vill verkligen har lillen här hos oss snart.
 
Förra måndagen var vi hos barnmorskan , mitt SF mått låg då på 34 och mini är nu fixerad. Vilket betyder att h*n i princip kan komma när som helst.
 
Det mesta är klart inför minis ankomst, bara vagnen och den hämtar vi efter att vi vet att allt gått bra. Och förlossningsväskan som ska packas.
 
Vi har varit på Furuvik och mina fötter tyckte inte om det, sedan är det ju en hyfsat sval sommar och det gynnar mig. Men är såklart tråkigt för alla andra.
 
Imorgon går vi in i vecka 37. Och idag är det endast 10% kvar av graviditeten, sjukt!
 
  Min fot efter Furuvik.
 
Bra med inbyggt drinkbord :)
 
Mys med alkoholfri rosé i kvällssolen.
 
Vi har också börjat träna med en andningsvideo lite i sista sekunden sådär men jag hoppas att den ska hjälpa mig igenom förlossningen utan smärtlindring. Med S hade jag epidural och det vill jag helst slippa. Med A hade jag ingenting vilket var skönt.
Sedan har jag hunnit med både en spinalbedövning och en vanlig narkos sövning där efter och jag vill helst inte göra mer än så.
Med om jag mot min stora skräck skulle bli tvungen att snittas så har jag såklart inget val.
 
Det jag är mest rädd för just nu är kejsarsnitt och igångsättning/värkstimulerande dropp. Eftersom det gör värkarna starkare när inte kroppen får börja värkarna/ta hand om värkarna på naturlig väg. Är rädd för att jag inte ska klara av att parera smärtan. Men måste man så måste man såklart, men jag känner mig ändå nervös inför det.
 
Vi skrev ett förlossningsbrev med barnmorskan förra veckan och jag fick fram vad jag ville så jag hoppas på en fin förlossning och ett fint minne.
 

Vecka 34

 
 
Idag gick vi in i vecka 34. 48 dagar till beräknad födelse och endast TVÅ arbetsdagar kvar efter denna.
 
Jag mår... sådär. Kan väl tycka kanske att sammandragningarna lugnat ner sig lite men fötterna svullnar dessto mera och händerna domnar bort. I eftermiddag ska jag till vårdcentralen och se om jag kan få en ordentlig skena för handlederna. Främst den högra.

Annars så är jag varm, trött och känner mig så så stor. Längtar så efter liten.

Igår nätshoppade jag lite kläder från Next till liten, på kvällen inhandlades sängkläder, spjälskydd, strumpor, snuttar och sängkläder till korg/vagga också. Och så fick jag hem kläderna som jag beställde i April. Handsydda jätte fina.
 
 
Alex utbrast: Åh allt som jag älskar. Lego och kanelbullar.
Då sade Sebbe, och mitt hjärta svämmade över med kärlek.
- Ja men jag vet en sak som du kommer älska ännu mera... det som ska vara i kläderna. ♥
 
 

Badpremiär, Lunch dejt och barnarbete :]

 I måndags så var boysen med faster C igen. De hade en mysig kväll och natt. Och var glada och trötta och lite mer bortskämda när de kom hem.
 
Vi passade på att ta premiärdopp i bubbelpoolen :)
 
 
Igår hade jag lunch dejt med C, H & E + Mamma på lunchen. Små mysisarna smaskade i sig pannkakor som de aldrig sett mat förut :)
 
 
På eftermiddagen kom S & A och hjälpte mig några timmar på jobbet innan de gick till lekparken med C, H & E :)
 
 
Kvällen spenderades med lite handling till mini medans S hade träning och sedan U21 EM final. Tjohooo Sverige vann efter straffar.
Sebbe skulle absolut se, men somnade i fotöljen efter halva matchen. Vi väckte honom till straffarna och han var helt groggy lill hjärtat.

 
 
 

31 år och lilla VM

 I helgen som var så hade Sebbis Cup, det var dags för lilla VM i Matfors.

Han var taggad och hade en super rolig cup, dock inte med de bästa resultaten, men det slutade med cupens finaste pris iallafall. Fair play priset.
 
Sedan så var det kalas för mig också, jag fyllde 31 år. Hjälp! Vi hade ett mysigt kalas och jag fick så otroligt mycket presenter, helt galet.♥
 
  Morgon presenterna från lilla familjen.
 
 
Söndagen var en helt underbar dag, med strålande sol och riktigt varmt!!!
 
T klippte gräset, fixade poolen och jag rensade i rabatten och grejade. Sedan var jag helt slut så det blev lite solning och sedan skuggan för mig.
 
 
 
 
 

RSS 2.0