Alla föräldrar gör nog sitt bästa.

Ikväll ska vi på ett extra insatt föräldrarmöte med S klass.
Detta pga det förekommer kränkningar,fula ord och smutskastning mellan en del av barnen.
Något som självklart alla i klassen lider av även de som inte är med aktivt och medverkar i kränkningarna eller som blir utsatta.

S har själv kommit hem och berättat för mig om saker som händer i skolan. Något jag tycker blivit bättre sedan jag blivit föräldraledig. Att han berättar saker för mig, tidigare sa han aldrig någonting.
Så nu ska vi alltså ha ett extra föräldrarmöte ikväll. (Känns som en dum dag, mitt i allas fredagsmys men men).
 
Jag vet inte... men jag har en känsla av att ingenting kommer att förändras. Men kanske kan man förebygga någonting men jag är skeptisk.
Det känns väl ändå som att alla föräldrar gör sitt bästa? Man försöker ju alltid lära sina barn rätt och fel. Hur man ska bete sig mot andra.
Jag brukar säga till S & A att innan ni säger eller gör någonting tänk då såhär: Mår jag bra av att göra detta, blir jag glad? Mår personen som jag gör detta mot, eller säger detta till bra och blir glad? Är svaret JA på alla dessa frågor, ja då är det okej, annars INTE.
 
Mer kan vi inte göra, vi kan bara göra vårt allra bästa men i slutändan så är vi ju inte där med dem. Vi kan bara försöka påverka dem och hoppas att de blir så fina personer som vi vet att de är.
 
 

Walther...redan 4 veckor!

Så har min lilla älskling Walther hunnit bli 4 veckor gammal, 58 cm lång och 5315 g tung.
Tiden går alldeles för fort och han växer så det knakar.
 
Veckorna innan han föddes kändes varje dag som en evighet men nu bara springer dagarna förbi.
 
Just nu ligger han i sitt babyskydd och sover efter att vi lämnade S & A på skolan för en timme sedan.
Det är mest det han gör just nu... sover. Hela tiden. Han har inte många vaken stunder under ett dygn.
Jag minns inte att S & A sov såhär mycket.
 
Han är en fantastisk och underbar liten bäbis, så otroligt snäll och sover så bra även på nätterna. Det minsta jag fått sova var inatt, då hade han en sovning på bara 4,5 timmar, annars har det varit mellan 6-7 timmars sovningar, vakna för amining och sova vidare.
 
Jag är så otroligt lyckligt lottad som får ha mina tre fantastiska barn och som får möjligheten att vara hemma med dem. Vilken rikedom med triss i pojkar.
 
S & A är jättefina med Walther. Jag har inte märkt av just någon syskon avundsjuka ännu, kanske för att de är så stora och inte kräver lika mycket som tex en 2-3 åring. Eller så är man helt enkelt bättre på att göra dem delaktiga nu och sedan så sover ju Walther rätt så mycket så då kan man ägna dem tid.

W gillar mycket att sova på mig under dagtid, vilket jag bara njuter av. Jag tänker att allt annat som ska göras finns kvar sedan men det gör inte bäbis tiden. Jag ska verkligen NJUTA av den denna gång. Bara suga in allting och njuta av att känna mig såhär lycklig och kär i min lilla familj.
 
  Bilden från tidningen. Jag är INTE nöjd med mig själv på denna bild. Men resten av familjen är så fin.
 
 
 
 
 
 

Walther Nordström

Den 26 Augusti kl 10.02 kom han äntligen, vår efterlängtade WALTHER.
 
 
3960 gram och 53 cm lång.
 
Han är en kopia av Alex och vi är så förälskade i honom, han var pusselbiten som fattades i vår familj.
Vi älskar dig lilla hjärtat, du fyller våra liv med kärlek.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0