GULD TILL ALEX

 
Igår hade Alex sin första Ånäs Cup och han och hans lag utförde den med bravur.
 
GULD blev det tillslut.
 
Efter en LÅNG dag (fr 07:30 - 19:30) med stekande sol, mycket kämpande, skratt och gråt så slutade det alltså med Guld.

SÅ otroligt roligt, och Alex var så stolt och GLAD! Och vi också såklart, ungefär 99% av oss mammor på sidan grät av lycka och stolthet för våra fina pojkar.
 
 
Min lilla älskling, mitt hjärta min stolthet. Mamma älskar dig

6 dagar över...

idag så kommer det ingen baby idag så blir detta min längsta graviditet någonsin...
 
Vi hade iofs själv räknat ut att baby skulle komma 25/8 innan vi var på UL så vi får väl se om mini vill komma imorgon kanske.
 
Ska till MVC på besök imorgon men jag hoppas hoppas att jag slipper det.
 
 
 

Mina hjärtan.

 
Idag började mina älsklingar i skolan igen.
 
Alex började ettan och Sebbe började trean. När blev de så stora? Tiden går så himla fort så det är helt galet!
Jag är så stolt över dem och mitt hjärta värker av kärlek och stolthet till dem, meningen med mitt liv. Det är ni.
 
Den sista helgen på sommarlovet spenderade i Stockholm med mormor och hos moster C, Unkie M och kusinerna. De hade en riktig toppen helg med bla Gröna Lund och de hade minsann åkt en massa karuseller. :) Vi var på Selånger marknad, och Giffarna och var ute o promenerade. Sjukt varmt var det också.
 

Måndagen och tisdagen så var vi bla på stan, klippte Sebbe, åt glass, de åkte och badade med en kompis och jag satt faktiskt en liten stund i solen.  Ett toppen avslut på sommarlovet.
Sommaren kom verkligen sent i år, men nu är den här med klarblå himmel, strålande sol och 25 grader i skuggan. Alla jublar utom jag ;)
 
 
 
Idag var det alltså dags för någon slags vardag, det tar nog ett tag att komma in i rutinerna igen. Konstigt för dem att äta frukost hemma och att bli hämtade direkt efter skolan med inget fritids.  Nu får vi ha en slags vardag och sedan när mini behagar komma så blir jag trebarnsmamma (hjälp!) och då får vi nya vardagsrutiner.
 
Idag när de var på skolan så... sov jag i 3 timmar och läste sedan en bok. Jag behövde nog sömnen, för min nattsömn är inte den bästa precis. Och värre lär det bli när mini kommer ;) Men då är jag iaf inte uppsvälld :)
 
 
 

V 41 och passerat BF datum...

 
 
SÅ har vi nu passerat den 18 Augusti och vårt efterlängtade datum. Det datum som vi sett fram emot sedan vi plussade på graviditetstestet den 16 december.
 
Men so far ingen baby i sikte, jag vill bara att mini ska komma nu nu NU!
Men det är ingenting att göra åt, bara vara som vanligt och försöka komma in i någon slags vardag.
 
Det vidrigaste just nu är att mina fötter (ursäkta tjatet) är som två ballonger. Det är riktigt vidrigt och det går inte riktigt att förklara hur ont det gör.
 
 
 
 

V 40...

(bilden ovan är från tidigare i veckan, nu är det 99,2%)
...som nu ska vara den sista veckan.
 
Trodde verkligen att mini redan skulle kommit vid det här laget. Efter hinnsvepningen och slemproppen men inte då.
 
Bara hemska smärtsamma förvärkar och mensvärk som lurat mig och som gjort mig att verkligen tro att NU KOMMER BÄBISEN. Men nej... trean är precis som det sägs den lurigaste.
 
Vi längtar så mycket efter den lilla så det gör ont i magen. Vill bara ha bäbisen utanför min kropp nu, älska den och hålla den och skydda den för resten av mitt liv.
 
Vet att baby kommer när baby är redo... men varje dag nu känns som en evighet.
 
 
 
 

Snart :)

Nu har slemmisen släppt också, väntar bara på riktiga värkar nu :)
 
Håll tummarna!!!

Hinnsvepning.

Idag så var vi på MVC. Hade hoppats på att vi inte skulle behöva gå på detta besök, men mini verkar inte vilja komma ännu.
 
Hon tog blodtrycket, mätte magen (SF 38, 1 cm + på två veckor) och lyssnade på hjärtat som slog fina 144 slag per minut .
 
Jag berättade att jag haft ont under helgen och hon kände på mig endast öppen 1,5 cm och efter det gjorde hon en hinnsvepning (som gjorde sjukt ont!) . Så nu håller vi tummarna på att det kanske får igång det hela :)

Semesterns sista dag... what?

Oj hjälp så fort min och T's semester gått. Imorgon börjar han jobba igen.
 
Nu ser vi fram emot minis ankomst.
 
Vi har ändå gjort mycket mysigt denna semester.
 
Furuvik, Minigolf, Stranden, Trolskaskogen, Mellanfjärden, Åmynnet, Bio, Bowling, Äventyrsgolf, Restaurangsbesök, Mid Nordic Cup, Grillfest i Fagervik, Tarzan Stigen, Rix Fm Festival  otaliga bad i bubbelpoolen, Besök i pappas stuga. Och igår skulle vi gå på Ola Salo men vädret innan han började var inte det bästa så då satt vi i Fagervik med vidöppna fönster, under varsin filt , höll varandra i handen och lyssnade därifrån ;)
 
Och nu är älsklingarna i Vallentuna hos T's farbror på 50 års fest, de kommer hem ikväll igen. Och till helgen så ska de till Stockholm och Gröna Lund med mormor. Som de längtat hela sommaren.

Sedan börjar skolan, Sebbe i TREAN och Alex i Ettan. Galet! Mina fina älskade ungar!
 
Vi pratade om det igår hur otroligt det är att man från första sekunden älskar sina barn ovillkorslöst och sedan gör det tills den dagen då livet slutar. Magiskt är vad det är och meningen med livet och tänk att vi ska få uppleva det en gång till. Fantastiskt.
 
Nej nu ska jag gå ut o klippa gräset för att se om minis förlossning vill börja på riktigt någon gång! :)
 
 
 
 
 
 
 
'

Vecka 39.

Så har vi snart gått klart 39 hela veckor. Och går på onsdag in i den sista veckan!
 
Jag är uppsvälld som en ballong och sjukt otymplig.
 
Men om man jämför med den sista månaden på jobbet så mår jag så mycket bättre nu! Känns rätt skumt, men jag mår faktiskt mycket bättre nu än då :) Det jobbigaste nu är att vänta och att inte veta när det är dags.
 
Jag har testat alla knep som finns utom färsk ananas och hallonbladste. Nu ska jag dock ut o klippa gräset och se om det vill starta på riktigt :)
 
Mina fötter är som två ballonger dygnet runt oavsett vad jag gör. De varma dagarna utan stödstrumporna är värst!
 
Men nu är det väl inte allt för långt kvar hoppas jag :) Och jag är verkligen redo för lilla hjärtats ankomst nu.
 
Come to mama älskling :]  
 
 
 

RSS 2.0