Mina hjärtan.

 
Idag började mina älsklingar i skolan igen.
 
Alex började ettan och Sebbe började trean. När blev de så stora? Tiden går så himla fort så det är helt galet!
Jag är så stolt över dem och mitt hjärta värker av kärlek och stolthet till dem, meningen med mitt liv. Det är ni.
 
Den sista helgen på sommarlovet spenderade i Stockholm med mormor och hos moster C, Unkie M och kusinerna. De hade en riktig toppen helg med bla Gröna Lund och de hade minsann åkt en massa karuseller. :) Vi var på Selånger marknad, och Giffarna och var ute o promenerade. Sjukt varmt var det också.
 

Måndagen och tisdagen så var vi bla på stan, klippte Sebbe, åt glass, de åkte och badade med en kompis och jag satt faktiskt en liten stund i solen.  Ett toppen avslut på sommarlovet.
Sommaren kom verkligen sent i år, men nu är den här med klarblå himmel, strålande sol och 25 grader i skuggan. Alla jublar utom jag ;)
 
 
 
Idag var det alltså dags för någon slags vardag, det tar nog ett tag att komma in i rutinerna igen. Konstigt för dem att äta frukost hemma och att bli hämtade direkt efter skolan med inget fritids.  Nu får vi ha en slags vardag och sedan när mini behagar komma så blir jag trebarnsmamma (hjälp!) och då får vi nya vardagsrutiner.
 
Idag när de var på skolan så... sov jag i 3 timmar och läste sedan en bok. Jag behövde nog sömnen, för min nattsömn är inte den bästa precis. Och värre lär det bli när mini kommer ;) Men då är jag iaf inte uppsvälld :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0