Ishockey och Sjukdom.

 
 
Förra veckan var Alex sjuk hela veckan. Bara väntade på att Sebbe skulle bli sjuk, och vips så ringde de från skolan i måndags eftermiddag, så det vara bara att hämta honom.
Nu ligger han hemma tillsammans med T som också blev sjuk igår. Hoppas jag klarar mig denna gång!
 
I helgen var det hockeyhelg. Lördag morgon/förmiddag hemmamatch i EON mot Sundsvall och Söndag morgon/förmiddag match bortamatch mot Njurunda.
Sedan flyttade vi med pappa+Monica och försökte på söndagen att enas om en resa till sommaren tillsammans med Tobbes familj. Det går sådär, men vi hoppas kunna knåpa ihop en resa runt min födelsedag.
 
 
 
 

Önskar att jag var modigare.

Åh vad jag önskar att jag var modigare.

Det finns så mycket saker som jag skulle vilja göra.
 
Jag skulle bara vilja sluta och följa min dröm. Göra det jag alltid velat gjort. Följa hjärtat.
 
Men jag är för feg, börjar bli för gammal och jag har för lite pengar, så det fungerar inte.

Jag önskar verkligen att jag bara hade modet, att strunta i pengarna, strunta i att jag skulle vara äldst och bara göra det ändå. Göra det jag drömt om sedan jag var en liten flicka.
 
Men jag vet inte... kanske är det därför det heter drömmar? För att det är just vad man ska göra, drömma?
 
Jag funderar ofta på om jag istället för att gått tillbaka efter fått Sebbe, om jag istället tagit steget och följt min dröm. Var hade jag varit nu? Hade jag upplevt min dröm, och hade den då varit så som jag alltid drömt om? Eller hade jag drömt om något annat?

Bilder.

 
 
Lite bilder.

Det finns självklart en hel del andra bilder som finns och som skulle kunna läggas ut här. Men tills min dator fungerar får ni hålla tillgodo med dessa.

Det var ett tag sedan sist. Det har varit jul, en fin sådan och Nyår. Födelsedagar, överraskningsfest, biobesök, hotellvistelse, hockeymatcher. Pussar och Kramar. Gråt och skratt.
Godis ätande och nu Paleo ätande.
 
Jag hoppas kunna hitta inspirationen snart. Hoppas hoppas.

RSS 2.0