Long time no see...

 
 
Några bilder från senaste veckan :)
 
Sedan sist har jag hunnit med att varit på julfest med Tobbes jobb (sjukt roligt!), varit på julfest med mitt jobb, bakat en massa, varit på lucia, julbord, handlat en hel del julklappar, klätt granen, mitt hår går av :(, tränat och myst med familjen.

Sedan har det även hänt en del tråkiga saker, men ingenting som jag känner att jag vill dela med mig av här. Även om det tynger ner hela tillvaron för tillfället.

Men jag vill iallafall önska er en GOD JUL! (för blogglusten tryter väldigt för tillfället, finns dock på instagram som: annamatilda84).

Pepparkaksbakning :)

 

Första advent.

I helgen var det äntligen första advent.
 
Advent är verkligen min favorit högtid på året, mysigt med alla ljusstakar, tända ljus, glögg, julkaldenrar, julbakning och barnens stora glädje och förväntan.
 
Vi var även på julskyltning i Timrå i lördags tillsammans med Maria och Stefan.
 
I slutet på denna vecka är det dags för julfest (Tors + Fre). Både med Tobbes jobb och mitt jobb, hoppas det blir skoj!
Och på fredag är vi lediga och tänkte då handla julklappar medans kidsen är på dagis och skola :)
 
 
 
Förra veckan var jag även hemma med magsjuka två dagar :( och på Torsdagen hade vi aktiv matlagning på brandstationen med jobbet. En super trevlig kväll!
 
Hittade även några gamla bilder när jag städade hihi...
 
 
 
 

-Mattis, jag älskar dig.

Förra helgen 22-24 Nov var vi på Helsingforskryssning tillsammans med familjen Onken, eftersom C hade fyllt 27 (!) :]
 
Vi bilade ner på fredagen och åkte hem till dem och fick lunch och jag hade gjort en liten tårta och Cillis fick sina presenter.
Sedan hämtade de Harry på dagis och vi begav oss till färjan.

Vi hade en toppenhelg tillsammans. Barnen älskade färjan och allt som fanns på den, verkligen barnvänligt! Ingen särskild fylla och egen buffé för barnen, barndrinkar, barnland och disco :)

Tack familjen Onken för att vi fick spendera denna toppenhelg med er.
 
Höjdpunkten för mig denna helg var alldeles innan vi skulle åka hem då jag satt o pratade med Harry i fönstret och han helt plötsligt säger: Mattis, jag älskar dig. ♥
Det fick mitt hjärta att smälta, åh lilla älskade Harry moster älskar dig också ♥
 
(Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, så blir några foton från insta samt ett från Cilla. Det var hon som hade kameran med sig så förhoppningsvis får jag lite bilder därifrån ;] )
 
 
 
 
 

RSS 2.0