Vemod, sommar och grill!

Min första arbetsvecka gick så fort, det var härligt att vara tillbaka på jobbet igen. Dock är det lite stressande att jobba halvtid när man väl är på jobbet, eftersom man inte just hinner med någonting då.
Men huvudsaken är ju att jag hinner träna mitt ben, det får självklart gå i första hand.
 
Annars har jag mest haft ångest för att jag inte kunnat gå på Gatufesten. Eftersom jag inte kunde gå så ville jag ju självklart göra det. Och det kändes tungt att inte få göra det, när det dessutom varit underbart väder!
 
Helgen har annars varit fullspäckad.
I fredags var vi på grillfest hemma hos Ersson/Åsman, och när de åkte ner till staden så åkte vi hem. Det var jättemysigt och toppen väder :]
 
Igår var vi ute på Hemmanet hos mamma & LEE för den årliga grillmiddagen :) Mmmmm! Jag åt så jag trodde jag skulle spricka som alltid! Och kidsen fick bada i tunnan, tillochmed lille Harry vågade bada med dem. Sötproppen!
När vi kom hem o kidsen lagt sig så lade vi oss i Lazy Spa med lite god dricka och jordgubbar och njöt!
Vi fick gå upp efter ca 2 timmar då jag började få hjärtklappning, usch otäckt!
 
Idag har vi varit ute i Galtström med mamma, LEE, The Onkens och Maricel. Mamma bjöd på middag på Cafét. Åhhh så gott! Jag åt en landgång med strömming, sik, ägg, räkor o kräftstjärtar tillsammans med ett glas vitt. Mmmm!
Mark kände sig som hemma då det fanns känguru och VB på menyn :] Hhihi.
Tänk att han måste åka ända till Galtström för att äta den godaste kängurun han någonsin smakat :]
 
Imorgon är det dags för andra arbetsveckan, och sedan är det SEMESTER! Tillsammans hela familjen, ska bli hääärligt! (Men barnen brukar bli less efter ca 2 dagar iofs o klättra på varandra. hihi) Men vi längtar självklart ändå.

Och nu är det också Sebbes SISTA vecka på dagis, ever! Det känns galet vemodigt! Han tappade förresten en framtand häromdagen, han ser så söt o konstig ut nu :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0