Himlabadet.

Igår var det såååå tråkigt väder, vi hade inget att göra och barnen klättrade på väggarna.
Så vi bestämde oss för att åka på Himlabadet, vi kom dit ca 12.30. Men grejen var bara det att det inte bara var vi som hade tråkigt igår, utan även resten av Sundsvall.
Vi fick vända vid ingången, då det var totalstopp i kön och ingen mer släpptes in.
Sebbis blev jätteledsen, så imorse kl 10.00 var vi där igen och då var det ingen kö och vi kunde gå in och bada och leka!
Vi var där i 5 timmar, och Sebbis var ungefär i samma tillstånd som när vi besökte Grönan, helt exalterad och det gick knappt att prata med honom och Alex gick runt o sa : Åka binkanan, biiiiinkanan (rutschkanan ;]).
Vi hade en jättemysig dag där på badet, man blir själv som ett litet barn igen när man får åka vattenrutschkana, det är ju bara sååå kul!

Nu har busarna precis lagt sig, T är ute på Vindhem och äter med jobbet+Alnö församling som de jobbar åt nu ;)

Imorgon ska vi till Fagervik på den årliga grillfesten, Lördag ska vi ut o mysa och gå på Roxette och sedan är semestern slut :( Den har gått sjukt fort, och vi har haft fint väder över halva semestern, vi har haft det toppen tillsammans!
Men det känns inte så farligt som det brukar att börja jobba, förmodligen för att vi ska flytta in i vårt hus om 2 veckor!!! Kan knappt förstå det fortfarande, wihooooo *Lycklig*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0