Crazy boy!

Igår kväll var Wilmer, A och T här o hälsade på. Sebbe har tjatat flera dagar på att Wilmer ska komma och igår när han äntligen kom hit så blev Sebbe som en helt ny pojke.
Jag har aldrig set honom så tokig och galen alltså. Han sprang runt och körde med Wilmer, skrek och busade som en galning. Han rev ut allting i sitt rum (som förövrigt var helt nystädat innan...), kastade ut alla bilar och allting. Han var totalt personlighets förändrad, har aldrig sett honom busa och vara så vild.
Men kul hade han iallafall, han tjöt av skratt, hoppas Wilmer oxå hade kul, trots att Sebbis inte var som han brukar när de ses :]

A hade fått en jättestor mage, är bara 3 veckor kvar för dem nu, jag tror de kommer få en liten flicka :]

Inatt så hade A lite svårt att somna, vi försökte ha honom vaken på kvällen så han skulle sova under natten (funkade bra med Sebbis!) men det gick inte att få liv i honom, Efter sista amningen innan natten (strax e 22) var han dock klar vaken och ville inte alls sova, vi försökte söva honom jättelänge och inte förrän 00.05 somnade han till, det bara bubblade i hans mage nämligen, och så fort han somnade till vaknade han av bubblet, stackars litet matvrak :]
Hursomhelst så sov han sedan till 04, och sedan somnade han rätt fort men han låg o lät i sömnen han låter liksom som en blandning av en gris och en häst, och då är det liite svårt att sova själv, man ligger liksom och funderar om han verkligen sover eller om han är på väg att vakna :p
Sekunden efter att T stänge ytterdörren kom älsklingen inspringandes till mig och vi myste en stund innan A vaknade som en klocka prick 3 timmar efter förra amningen (07.00). Sedan låg vi och myste en liten stund och gick sedan upp o åt frukost, eller jag åt frukost o Sebbe drack lite juice och lekte med sin frukost, för han förstår fortfarande inte att han ska äta den hemma nu när jag är mammaledig.
Samma sak som att han inte förstår att det är mamma som hämtar honom på dagis och inte pappa som det alltid brukar vara, det är svårt att förklara också man kan liksom inte säga´:
- Nu när du fått en lillebror får du inte äta frukost på dagis och inte mellis, och mamma kommer o hämtar dig istället för pappa.
Då kanske han blir ledsen, men det är ändå svårt, hur ska man få honom att förstå?

Nu sitter han och kramar A och ser på Laban, nu ska jag avsluta och ta bort Sebbis blöja som luktar apa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0