Härligt med ledighet :)

Åh vad det är underbart att vara ledig hela familjen tillsammans. Känns som man haft en liten mini semester mitt i allt jobb. 4 hela härliga lediga dagar tillsammans ♥

Idag har vi varit ner på stan en sväng, har ju varit ett underbart väder. Älskar verkligen denna årstid, när värmen börjar komma, och man blir så lycklig!

Inhandlade tre (!) par skor till älsklingen idag. Två stycken på Stadium, fick äntligen använda mitt presentkort från jobbet. Köpte ett par rejäla sommar sandaler och ett par snygga sneakers, sedan hittade vi ett par "dagis dojor" oxå. Eftersom han fortfarande får använda sina vinter kängor när han leker, och de börjar bli en aning varma, vi har letat huuuur länge som helst, och nu var det verkligen dags att köpa dem.
När vi handlade de två paren på Stadium så sov dessutom hjärtat, så vi provade båda skorna på en lelös och sovandes Sebbe, haha :)


Ikväll har vi grillat *muuuums* och bara myst tillsammans hela familjen. *Älskar er mina killar så mycket*


Kommentarer
Postat av: mingla

Håller på med ett skolarbete om just bloggning. Tänkte bara fråga dig ifall du får betalt för att blogga? Vore snällt om du ville svara :)

2008-05-03 @ 21:51:39
URL: http://heymingla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0