Kräks och magont.

Det började igår kväll, det kändes som jag skulle kräkas och som magen skulle gå sönder av värk...

Och sedan vaknade jag och T vid halv tre tiden, då upptäckte vi att Sebbis hade kräkts ned hela sig och hela sin säng. Det var bara att byta i sängen och duscha av hjärtat, och det är sååå roligt att vara super känslig mot lukter och dessutom må illa när man gör detta. Älskade lilla Sebbis det var så synd om honom, och han frös och skakade.
Sedan somnade han på en sekund och vi kunde fortsätta sova, och jag låg och kved i mina magsmärtor och mitt illa mående.

När morgonen kom blev vaknade Sebbis och jag hade fortfarande ont, ringde till förskolan och till jobbet och meddelade VAB. Precis när jag lagt på blev jag tvungen att springa på toaletten...

..suck jag har alltså blivit smittad av min kära sambo och hans fina lilla magsjuka, då man inte kräks utan man gör någonting helt annat., vilket jag tycker är mycket värre. :[

Dessutom är det ju så när älsklingen är sjuk så kräks han sedan är det full fart medans jag ligger och kvider och knappt orkar göra någonting mellan mina anfall, så idag känner jag mig som en urusel mamma.

Hur som helst så verkar Sebbis frisk nu, peppar peppar så har han inte kräkts något mer sedan inatt, men jag mår hellre dåligt än att han ska göra det.
Ärtisen i min mage verkar inte gilla att jag är sjuk, för det är värsta disco dansen där inne idag :)

Nu ska jag byta blöja på min älskling o sedan försöka vila ögonen lite igen... typiskt idag som vi skulle hälsa på E, jag som sett så framemot det :[[[[[

Kommentarer
Postat av: Carin

Vi hälsa på E nästa tisdag i stället om du kan så friskna till och försök håll dig frisk sedan.........
Krya på dig, är ju så tråkigt på jobbet!

2008-04-08 @ 13:55:18
Postat av: Jenny

Inte konstigt att du inte svara på mailen.. :p Hoppas verkligen att ni piggar på er båda två! Kanske skjuter upp prommisen till nästa vecka?

2008-04-08 @ 15:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0