Carola-Evighet



Spelade in denna lilla snutt av Carolas evighet när vi såg henne på södra berget. Otroligt underbar version av denna låt, tyvärr blev inspelningen lite kort. Men I loooove Carola!

Kommentarer
Postat av: Kenneth

Det var då ett evigt tjaaaat

2010-03-03 @ 20:55:22
Postat av: Kicki

Det är så roligt att läsa din blogg, man följer med killarna och ser t.ex Sebbis framför sig när han diskuterar med dig om framtiden. Det verkar som mormor Ann-Marie har en speciell plats i hans hjärta i det mesta han planerar för.



TACK Matilda för att du spelade in Carola och Evighet. Jag får tårar i mina ögon och känner i mitt hjärta så speciellt när hon sjunger den. Den har en sån djup betydelse och förknippad med så mycket i vårt liv.

Samtidigt känns det lite vemodigt: jag minns att jag såg annonsen före jul att hon skulle uppträda den 20 februari. Jag tänkte direkt att dit måste jag gå och få höra hennes underbara röst och sånger. Kent och jag sa att vi avvaktar och beställer biljetten längre fram eftersom det var Fannys 20-årsdag, helgläger för Kent och henne m.m.

Men då vet vi ju vad som hände - den kvällen låg jag på sjukhuset, efter det jag varit med om och mitt tillstånd då gjorde det ju omöjligt.



Men... jag hoppas att tillfället kommer igen framöver. TACK Matilda för att du delade med dig till mig av det du upplevde och hennes underbaraste sång!!!



Jättekram till dig min lilla systerdotter

Kicki

2010-03-04 @ 10:00:40
Postat av: Kicki

Tack Matilda för att du spelade in Carolas evighet.

Kent och jag hade tänkt gå och lyssna på henne, men ödet ville ju annorlunda när jag blev inlagd på Sundsvalls sjukhus.



Jag önskar hon kommer tillbaka och då skall vi lyssna på henne. Hon är underbar!!

2010-03-10 @ 21:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0