Gino.

Nyss har vi ätit lite fredags gott, Gino... utav Björnbär, Blåbär, Hallon och 85% mörk choklad, mumma!



Idag har vi då varit hos Wilmer, även William o hans familj kom dit o lekte.
Men Sebbis var inge rolig idag, han var surig mot de andra och var inte alls sig själv.
När ska han sluta trotsa???

T gjorde räkpaj tills vi kom hem, den var super god!


Underbart med helg!!!


Potatis o majs puré = blä.

Idag provade jag ge A potatis o majs puré, han kväljdes och ville inte alls ha.
Så istället smaskade han i sig en halv banan och 25 ml äppel dryck.

Jag har en ny teori till varför han vaknar på natten igen helt plötsligt, inatt vaknade han 02.20 och 06.00 och åt.
Jag tror att min mjölk sinat, att det inte finns tillräckligt med mat för mitt lilla matvrak.

Imorse var iallafall Sebbis en riktig mysis! Han vaknade när T gick (06.40) och då lade jag tillbaka honom i sin säng, inte förrän 7.30 kom han in till mig och låg sedan o myste utan ett ljud till 08.00, då jag frågade om han ville kissa o äta välling. Super mysigt! Tänk om han alltid var på mys humör :) ♥

Nu ska vi göra oss iordning för att sedan åka ut till Wilmer o leka, Ciaoooo!!!

Smoothie.

Nu ska vi snart fika smoothie som jag mixat ihop utav turkisk yoghurt, vispgrädde, blåbär, hallon och mineralvatten, yummie!!!



E och William kikade förbi en sväng på eftermiddagen, trevligt :]



Senare kom Jenny förbi o lekte med Sebbe medan vi helg handlade, och sedan kom Mano o Stefan o drack lite kaffe.
Sebbe fick fika, men alla vi andra går på LCHF så vi drack endast kaffe :]
Idag köpte vi även ingredienser till räkpajen, så den ska vi äta till middag imorgon, hoppas det blir gott :)

Nyss har Sebbis somnat, han har varit super sur hela dagen idag, hoppas han är gladare imorgon då vi ska till Wilmer o leka :)


Orka.

Nyss varit på jobbet, utvecklingssamtal med bossen.
Känns skumt att vara så pass bra kompis med sin chef ändå, men han är bra min chef. Riktigt bra.

På vägen hem mötte jag helt plötsligt E, hon hade varit o hälsat på sin sambo på sitt jobb. Hur stor är chansen att man träffar henne på Skönsbergsvägen? ;)

Jag blir så trött när jag hör allt tjafs som är på mitt jobb, ibland funderar jag på hur människor orkar.
Hur orkar man lägga sig i allting och starta en konflikt, är man ute efter att såra människor eller what's the deal liksom?

A var iallafall glad som en solstråle, förutom när C skrämde upp honom så han visade upp sin surläpp och började gråta sådär hjärtskärande. hihi lillälsklingen!

Snart måste jag väcka honom för att ge honom lite mat, han har inte ätit sedan strax efter 9, och sedan ska vi hämta världens bästa Sebbe :)

LCHF kokbok!!!

Igår fick jag hem min LCHF kokbok, lovely, tack Mano du är en klippa!
Såg ut som det fanns många mumsiga recept, som jag gärna vill göra nu, men eftersom vi redan handlat för veckan får det vänta tills på Fredag.

Annons
Då ska jag prova på en LCHF räkpaj, verkar mums!
Jag vägde mig förresten imorse, sedan min invägning för exakt 3 veckor sedan så har jag gått ner 3,6 kg!
Och min älskling har också gått ner i vikt, han har gått ner ca 3 kg, även fast han inte är lika strikt som mig, sååå stolt över honom!!!!
 

Imorse gick jag till dagis, fastnade med bilen här ute igår så då bestämde jag mig för att gå, och när jag kommer ut så har de självklart plogat där jag fastnade.... Men men det var bara att traska vidare.
Allt var bra tills jag skulle in på Bragegatan och de andra små gatorna, de var nämligen inte alls plogade, så jag fick kämpa i moddig och spårig snö med ståbrädan och vagnen. Jag blev sååå svettig och fick kramp i mina armar, och västergatan den ska vi inte ens prata om. Så imorse var vi lite sena, dock bara ca 5 min eftersom jag gick i god tid :]
Hem gick jag runt hela Haga istället, där var det super fint plogat på alla gångvägar, tog kanske 10 min längre än den vanliga vägen, men det var betydligt enklare att ta sig fram, så resten av vintern tar vi den vägen :]

Nu har älsklingen A precis somnat, han har nyss ätit en halv banan så han blev nog trött :]

Förövrigt så är jag lite orolig för min lilla mamma som är jättesjuk sedan hon kom hem från Kina, hon var iaf till vårdcentralen idag, så nu kanske hon kan få svar på vad som är fel, men tills hon vet vad kan hon inte träffa oss :(

♥Krya på dig lilla morsis


Hatar snö älskar mina barn!!!

Igår var jag hemma hos C på kalas. Hon hade bakat en massa som såg mums ut, samt en fullkorns cheesecake, som jag tog en tiny winy bit av. Efteråt fick jag dock dåligt samvete, och självklart ont i magen.
Varför står vågen still??? Blir så trött, måste röra mig mer!!!
Varför är livet så orättvist att vissa (de flesta) går ner super fort efter att varit gravida, men inte jag!!! suck.

Btw, så hatar jag SNÖ!!! Nu får det gärna sluta snöa, jag hatar det!!! Det är jobbigt att köra bil och ursvårt att ta sig fram med vagn, och näst intill omöjligt att ta sig fram med ståbrädan. Blä!!!!!!!!!!!

Snart ska A och jag vandra upp till Bosvedjan för lite babysång. Lär ju ta sin lilla tid eftersom det inte såg alltför bra plogat ut längs vägen.

Ikväll ska jag försöka få med mig T ut på en prommis, om inte så får jag väl gå själv. Synd bara att jag är så sjukt mörkrädd och får förföljelsemani när jag är ute själv i mörkret.

Hursomhelst så måste jag bara skriva hur otroligt tacksam jag är som får vara hemma med mina barn. Jag älskar det mer och mer och njuter av varje sekund då jag vet att tiden inte kommer tillbaka.
Igår när jag var hos C, och de pratade om saker som händer på jobbet så insåg jag verkligen hur lycklig jag känner mig och hur bra jag mår när jag får vara hemma. Det enda som är jobbigt är att man inte är världens rikaste, kan ingen ge mig typ 1 miljon? :]

Well, nu ska jag mata A och sedan göra mig klar för att slåss med snön på vägen till Bosvedjan.

Bajs.

Ja just nu är det mycket bajs som cirkulerar i mitt liv. Då syftar jag på Sebbes potträning. Jag tycker att det är sååååå svårt. Jag vet inte hur jag ska få honom att vilja BAJSA på toaletten eller pottan. Jag vill heller inte pusha för hårt så det blir motsatt effekt, det borde finnas handböcker på hur man ska göra!!!!
Jag försöker få honom att bajsa i toaletten genom att låta honom gå utan blöjor eller byxor, men då kommer det på golvet, inte kul.
Så då får han istället ha kalsonger på sig, så då fångas iallafall bajset upp där och inte hamnar på golvet. Och det tycker han är obehagligt, så vi hoppas vidare att han kanske väljer att gå på toaletten...

T och jag pratade häromdagen hur häftigt det är att få lära en liten person allting som är rätt och fel.
Att det är vi som skall uppfostra honom och visa honom vad man får och inte får göra.
Också pratade vi om hur otroligt duktig Seb är på att prata, ända sedan han lärt sig prata så har han verkligen pratat rent. Man förstår varenda ord han säger, det säger tillochmed dagis fröknarna, och det är super kul :]

Jag har iallafall gett Alex banangröt de två senaste kvällarna ca en timme innan sista amningen, han får inte i sig så mkt gröt, men en del iallafall, och det verkar fungera, för han har sovit ända till 06 båda nätterna :]

 Mina älsklingar ♥

Nu äter Seb en glass o kollar på barnkanalen, A har nyss ätit och sovit i ca 1,5 timme. Jag har städat lite och dammsugit och nu sitter jag här en stund. Jag trivs mer o mer med att vara hemma, vill verkligen inte tillbaka till jobbet, tur jag inte ska tillbaka förrän Januari 2010 :] Det enda jag saknar är mina arbetskamrater.
Ska träffa dem bästa ikväll, då vi ska hem o kalasa hos C som fyller "23" imorgon :)









Svar till Soliz: Nej jag lagade väldigt lite mat innan jag fick barn. Men sedan man fått barn så är det ju liksom ett litet liv som man måste fylla med mat, samt att det blir mer ekonomiskt och när man bantar är det ett måste att laga egen mat, så man vet vad som är i :)

Weekend.

Så var helgen över igen...

I Fredags var William & Wilmer samt syskon o mammor här.
Vi hade super trevligt, mini bäbisen var så liiiiiten och jag kan inte ens förstå att Alex har varit så liten. Snacka om att tiden går fort!

Igår var vi en sväng på Birsta, inhandlade typ ingenting (inge kul o handla kläder när man är fetto) utom en liten dress på till Sebs födelsedag, halva reapriset 40:-, ett väldigt bra pris på en födelsedagspresent :]

Idag har vi handlat för hela veckan, samt varit en sväng hos pappa o fikat, samt äntligen fått ett livstecken fr mamma som varit i Kina i en vecka.

Veckans matlista ser ut som följande:

Idag; Rostade grönsaker, marinerat kött, rödvinssås och fetaost.
Måndag; Korvlåda (med blomkålsmos).
Tisdag: Fiskpinnar och kokta grönsaker.
Onsdag: Broccoligratäng och kött.
Torsdag: Cremebonjour sås m bacon och kokta grönsaker.

T kom med en bra idé igår, att vi ska promma tillsammans minst 2 ggr i veckan (äntligen!!!) han brukar inte vilja vara ute o gå, men det är ju toppen att han vill gå, då rör vi på oss och samtidigt gör vi något tillsammans.

På Tisdag kommer jag oxå få hem min nya kokbok av Annika Dahlqvist som svärmor inhandlat idag, toppen med nya recept! Så tråkigt när det blir för mkt samma samma.
I'm dying to get skinny again!!!

Nu ska jag kolla vidare på I survived a Japanese gameshow.... :)

Sitt-träning och hoppgunga.

Nu har vi tagit upp Sebs gamla hoppgunga, A är aningens för liten för den, men snart så :) Han skrattar iaf när vi provat den :p



Men å andra sidan, när skrattar inte Alex? hihi.

Vi har oxå börjat träna på att sitta, han är super stadig (varför är han så tidig???, vill att han ska vara bäbis länge...).
Han sitter några sekunder och sedan faller han *Sötis*

 Sitter själv...
 Sitter fortfarande själv, men börjar sakta sakta ramla framåt.

 Precis på väg att falla, tur morsan är med på ett hörn :p

Det var mysigt på bion igår, konstigt att göra någonting tillsammans bara jag och T, men mysigt ♥

Funderar på att börja ge A banangröt på kvällen tillsammans med amning, han klarar sig inte längre hela natten på bara amningen, han vaknar ca 05 äter och slumrar sedan vidare... kanske det fungerar vem vet? :)

Imorgon får vi besök av Wilmer, Lova och A samt att William, hans mini lillasyster (född 090106, vet tyvärr ej namnet ännu) och deras mamma K. Så imorgon blir det tre busgrabbar här, då blir det liv i luckan. Kul!!!
Då kanske vi kan få bli av med en del av fikat sedan T's födelsedag oxå, som står så fint i kylen o frestar varje gång man öppnar den...
Denna vecka har jag förresten endast tappat 1,3 kg.... men men det är ju bara vecka 2 oxå så...


Nu ska jag försöka söva A, han är lite suris. Men han gnäller bara, han grinar aldrig, åh han är sååå underbar!


Tobbe ♥ Tilda, 9 år.

Idag är det nio år sedan jag och min älskling T blev tillsammans.
Jag minns den dagen som om den vore igår, jag minns vad jag gjorde och vad vi sa.
Jag minns hur fruktansvärt kallt det var, -21!
Jag minns vad T hade på sig och jag minns vad jag hade på mig.
Jag minns hur jag kände och jag minns hur otroligt snygg han var! (och låååång ;]).



Vi har hunnit med mycket på nio år, vi har två underbara pojkar tillsammans, de som är vårt liv.
Jag skulle aldrig kunna leva om jag inte hade T vid min sida, den tanken existerar inte.
Jag älskar honom av hela mitt hjärta, så mycket så det inte finns ord för det.

Det är unikt det man har med den man älskar. Man kan hans signaler utan och innan.
Jag vet när han är arg, sur, glad, ledsen. Han behöver inte ens säga det.
Jag vet hur han låter precis när han är på väg att somna ♥

Han är världens finaste min T, han har allting som en drömman ska ha.
Han är inte som andra, han försöker inte vara hård.
Han är världens bästa, så känslig och så otroligt underbar.

T, jag älskar dej, allting du gör och allting du säger.
Du är min älskling, och jag kommer ALLTID att vara din, vad som än händer i våra liv, så vet jag
att vi kommer vara ett förevigt.



" Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte stå när du inte ser på, så färglös som en tår, vore jag  
   utan dina andetag"


Det finns inget dåligt väder...

hua vilket väder det blev ikväll, snön kröp in överallt när jag och C var ute o prommade.
När jag kom hem så rann mascaran längs mina kinder och det droppade om min mössa.
Tur jag hade täckbyxor o vinterkängor, C däremot hade endast jeans och tennisskor ;p

Nu ska vi strax se på en film vi hyrt men först måste jag ta en dusch.

PLOGNINGEN AV SUNDSVALLS TROTTOARER OCH GÅNGVÄGAR!!!

Jag är såååå himla irriterad!!!!!
När jag skulle gå till Babysången tidigare idag (lämnade mitt hem strax före 12) så hade de inkompetenta människorna som plogar sundsvalls gator men INTE gångvägar varit ute igen!!!
De hade så fint plogat alla bilvägar mellan Trafikgatan och Bosvedjan men inte trottoarena eller gångvägarna.
NEJ, istället för att ploga trottoarerna så hade de inkompetenta idioterna föst upp all snö de plogat från vägen upp på trottoaren så det var OMÖJLIGT att gå där, det var nämligen ca en meter djupt med snö och is!!!!
Så alla som var ute och promenerade och främst alla med vagn eller rullator fick gå MITT I VÄGEN FÖR ATT DET INTE FANNS NÅGON TROTTOAR ATT GÅ PÅ!!!!!
Och på de få ställen där trottoaren var lite plogad så var det istället en hööööög vall när man skulle in på gångvägen som man då blev tvungen att lyfta vagnen över.
Jag blir sååå irriterad!!!
Hur många människor är det inte som är ute och promenerar, och hur många har inte barnvagn och rullator???
Tänk de som inte har någon bil, ska de tvingas vara inne en dag då det snöat bara för att de inkompetenta idioter som plogar sundsvalls gator inte kan sköta sitt jobb ordentligt??????????????????????????????

Blötsnö+ståbräda=bil

Imorse när jag vaknade insåg jag att det snöat lite, men jag insåg inte hur mycket förrän jag började gå med vagnen och ståbrädan.
Det gick verkligen inte att ta sig fram med ståbrädans små hjul i den seeega blöta snön.
Så det var bara att springa upp igen, dra upp A sovandes ur vagnen och ner i bilstolen, ut o sopa av all snö på bilen och speeda upp till dagis.
Får se hur det går senare (om ca en timme) då jag ska gå upp till Bosvedjan på Babysång. Men det är betydligt lättare att gå med vagnens stooora hjul, så jag tar mig nog fram i det äckliga vädret ändå.
Jag har liksom inget val, eftersom Sebs farmor ska hämta honom på dagis med vår bil.

Idag är det förresten Sebastians namnsdag, lill älsklingen min :) Han var trött imorse, och vaknade inte förrän 8, alltså 12,5 timmars sömn :)

Ikväll ska jag ut o promma med C, vart återstår o se, kanske ryggis? ;)


Imorgon ska vi på bio, och därmed för första gången ha barnvakt åt A, jag hoppas det går bra :)
Jag och min älskade T firar nämligen 9 år tillsammans.... wow det är lång tid, älskar dej baby ♥


Blåbär :)

Idag har lillfisen fått ännu en ny smak upplevelse, idag fick han prova på Blåbärspuré, även det gick hem :)



Förövrigt har det varit en mysig Lördag, vi tog en prommis med varsin vagn.
Vi vandrade ner till stan och hyrde film, sedan gick vi vidare till Willys och handlade och sedan hem och testade att laga baconlindad köttfärslimpa, med liiite kolhydrater, och det blev verkligen lyckat!!!
Super duper dunder gott, det godaste jag ätit på myyyyckeeet länge!



Nu kollar vi på Scrubs, T fick boxen av mig när han fyllde år, det är världens roligaste serie!!! :]

Banan!

Nu har Alex fått smaka på sina första skedar banan, och han gillade det verkligen! Wihooo :)
Sebbis vägrade banan när han var bäbis, han kväljdes och ville inte alls ha, men men hos lillfisen gick det iallafall hem :)

Idag har vi bara varit inne, badat båda pojkarna, myst och haft det himla bra helt enkelt.
Jag hade planerat att gå en lång prommis idag med de båda, men när det är -18 grader ute så släpar jag inte ut dem i onödan.

Ikväll kommer Mamma o LEE och hälsar på en sväng eftersom de ska åka till Kina på Söndag.

Igår ringde min underbara vän E, vi pratade i nästan en timme, vi pratar alldeles för sällan och ses alldeles för sällan också för den delen. Hennes W hade lärt sig gå innan jul, endast 9 månader gammal, värsta duktiga sötisen!
Hoppas inte A går så tidigt, jag vill att han ska vara bäbis läääääääääänge :)

Nu kollar Seb på Byggare Bob, som han tjatat om hela dagen, så nu gav jag med mig, fick tillochmed i honom en hel banan, bjöd honom på "banan pengar" som han åt hemma hos Wilmer oxå, och det gick hem, wihoo.

Skönt att det är helg igen, det är sååå mysigt att vara hela familjen ♥


 Alex favvo sysselsättning, att träna sit-ups, snart kan man kalla honom sit-ups mannen :)





 

 


Chilly...

Det var riktigt kyligt imorse, jag kollade på tempen när vi värmde välling och då var det -6, när jag kom hem fr dagis var det -9,3 brrrr!!!
Det är riktigt skönt med en prommis på morgonen, eftersom S endast äter välling på morgonen o vägrar frukost så äter jag den när jag kommer hem.
Västergatan är en riktig mördar-gata, grymt sluttande och att dra S och A uppför den ger mig mjölksyra i armarna, dåligt tränad?? Oh yes.

Hursomhelst, igår gick jag och lämnade S (som skrivet igår), sedan gick vi och hämtade honom samt att jag tog en prommis med J på kvällen, upp till Ryggis och sedan 2 varv där och sedan hem. Så igår rörde jag på mitt fläsk i över en mil :]

 

Nu sitter jag här i soffan o vilar mig, känner mig trött idag, S vaknade 6.15 och väckte självklart A, och sedan var han på bråk humör ända tills vi gick ut genom dörren.

A har börjat "blåsa bubblor" och ju mer de låter dessto mer blåser han, tror han tycker det är roligt när det låter :)
Sebbe tycker iallafall det, och tjuter av skratt så fort Alex blåser sina bubblor och utbrister : Alex är tooookig mamma!

  


Åh vad jag älskar mina underbara barn!!!! Tyvärr är det mkt brist på Sebbe kort, då han inte är särskilt foto-sugen nuförtiden... han springer o gömmer sig då jag försöker fota honom, men Alex har liksom inte nåt val, han kan inte direkt springa iväg ;) hihi.


One week down, 23 more to go...

Yes, då har jag avklarat den första veckan, bara 23 veckor kvar till min födelsedag, också då jag måste vara klar med min viktnedgång.
Än så länge ser det bra ut, jag har nämligen tappat 2 kg på en vecka, wihooooo :)

Tog min prommis till dagis igår ändå, det var halt, och mina broddar måste vara felkonstruerade för en av dem ramlar av hela tiden!!!
Märks att man börjar få in rutinerna med 2 barn nu iallafall, hade så mkt tid på mig imorse så jag kunde gå upp till dagis :) Skönt med en prommis på morgonen, så Alex fick sova lite oxå. Han vill inte alls sova hemma på dagarna, fast han är så så trött. lill fisen!

Jag är såååå sjukt sugen på att börja träna igen, då menar jag inte prommisar utan jag vill börja med mina älskade combat och spinning pass. Det är så sååå tråkigt att gå ut o gå, eller springa för den delen.
Jag vill slåss ;), det är sååå sjukt kul. Jag får försöka förhandla med T, kanske kanske kan han släppa iväg mig iallafall 2 kvällar i veckan, såg nämligen att de har mamma/barn pass oxå på Torsdagar!
Nån som vet (typ C eller mamma ;]) om man får träningsbidraget även om man är mammaledig???

Det gick super för Sebbis igår, lite svårare att få med honom hem, men lyckades tillslut :]

Nu ska jag ringa ett samtal, jag är så nervös, men jag ringde ett ännu nervösare samtal för ngr veckor sedan så det borde gå bra....

Hejdå julen.

Nu har jag plockat undan alla julsaker, bara gardinerna och ljusstakarna kvar, men det måste T hjälpa mig med för jag når inte riktigt allting.

Nu sitter jag o äter lite feta ost till lunch och dricker en kopp kaffe från vår nya kaffemaskin, yummie, känns som det kommer blir alldeles för mkt kaffe nu när vi har den. Det blir sjukt gott... Love it!
Imorgon är den första veckan av "dieten" avklarad, väntar med spänning på hur mkt jag gått ner.
Har varit väldigt väldigt strikt med allting, men tyvärr har jag inte fått så mkt motion.... håll tummarna för mig.

Det gick toppen bra att lämna Sebbis imorse, Albin mötte honom i dörren så han hann knappt säga hejdå till mig :)
Nu är det snart dags att hämta honom, hade planerat att ta en prommis men det är så fruktansvärt halt!
Får ta mig ut ikväll istället när Sebbis somnat, behöver röra på mig.

Nu vaknade Alex, så nu ska  han få äta lite innan vi ska hämta storebror :)

-Mamma när jag blir tjej då ska jag också sminka mig.

hahhaha, det härliga citatet kom ur Sebbis mun imorse när jag stod i badrummet o sminkade mig :)

Igår fyllde min underbare T 26 år, vi hade kalas och firade honom hela dagen.
Vi började med att sjunga för honom, sedan paketöppning, frukost, en del finputsning av städningen.
Kl 15 kom gästerna och då var det en massa fika och sedan tårta o cheesecake.
Jag var sjukt sugen på att smaka av biskvierna och av tårtan jag gjort, den såg så smarrig ut.
Det var hasselnöts-maräng bottnar (3 st), fyllningen bestod av dumle-grädde samt hasselnötsgrädde, den var även övertäckt med en choklad kräm och toppad med gelé hallon.... såg så god ut.
Men jag satt fint där på golvet och drack mitt kaffe, det enda jag smakade av var en liiiiiiiten bit av cheese caken.

T fick mycket fina presenter, bla en Kaffemaskin av sin familj, så nu sitter vi o avnjuter en latte.... yum yum :)

Idag har vi varit hos Wilmer, Lova och Anna. Pojkarna har busat och vi har druckit kaffe, A hade nämligen oxå börjat ett nyttigare liv efter nyår :)

Här kommer lite bilder:

   

   

 



Imorgon är det dags för dagis igen, Sebbisen ska börja på Fölet så det är lite nervöst :)

Vi håller tummarna att det går bra!


Kalas frestelser........

Idag har vi varit hos mamma och ätit middag, samt hämtat Sebbis för han hade spenderat natten där.
Sedan gick vi bort till min lilla mormor som fyllde 81 år idag *Grattis*

När vi kom hem gjorde vi klart Tobbes tårta, nu är det bara den sista garneringen kvar.

Det är urjobbigt med en massa kalas när man är på diet... mormor hade en semmeltårta som såg ur gooood ut, men men jag satt där och log och smuttade på mitt kaffe... :]

Igår köpte jag en mörk choklad kaka, men jag åt ingenting av den, T åt liiiite godis och jag blev sååå frestad, det är jobbigt att ha socker abstinens.... Men ikväll är det lördag så då ska jag äta en liiiten bit av den mörka choklad kakan :)

Imorgon är det då kalas för min älskling, då blir det fulla lägenheten med folk :)

Nu är det filmtajm o lördags mys. Ciaooo

Nightmare.

Jag har börjat drömma en massa hemska mardrömmar de senaste nätterna.

Igår drömde jag att både jag och mamma fick en massa ström genom oss när vi skulle korsa järnvägen, jag klarade mig bra men mamma fick åka ambulans till sjukhuset.
Inatt drömde jag att min farmor dog, att hon virrat bort sig och frusit ihjäl, jag var helt skärrad när jag vaknade, och blev tvungen att ringa och höra om hon var okej... vilket hon var.

Jag har en hemsk känsla också, jag har en känsla av att någon kommer dö i år, vet inte vem, men jag har en stark känsla av att det är någon jag känner...

Hur som helst, idag har vi gjort en cheesecake tills på Söndag så nu är det bara tårtan kvar... och städningen, men det ska vi väl bocka av ikväll :)

Bilder på mina älskade barn!!

 





Matvägraren.

Hur ska man göra för att få sitt älskade lilla barn att vilja äta. Jag tycker jag försöker allting men ändå vill han inte äta.
Han äter välling morgon och kväll (hel flaska på morgonen på kvällen oftast bara en halv...). Det spelar ingen roll vilken mat man ger honom, det som förut var hans favorit mat går inte ens hem nuförtiden.
Jag tycker själv att han blivit så smal, men T säger att han ser ut som vanligt.
T var ju en super skinny bone när han var liten, så kanske blir Sebbis som honom och Alex kommer bli som mig, chubby baby.
Ja, jag vet inte vad man ska ta sig till...puh.

Idag började T jobba, och jag började mitt nya liv. Mer motion och bättre mat.
Idag har jag dragit med mig Sebbis och Alex ut på en timmes promenad i kylan, det var kallt och tungt att dra, Sebbis gnällde när vi gått halvvägs men det var skönt när vi kom hem :) Tyckte iallafall jag :]
Mitt mål är att gå ner ca 6 kg (minst!) tills min födelsedag, så jag har 24 veckor på mig, och det ska jag väl klara tycker jag :)
Synd bara att T fyller år och jag bakat en massa gott, men jag ska inte smaka av någonting, det gäller att vara hård o hålla sina regler, annars fungerar det inte.
Min kropp är så konstig nu efter Alex, magen är som en stor degklump, så jag kan ha alla gamla jeans, de sitter snyggt över lår & rumpa men magen är liksom i vägen, den måste bort, pronto pronto :)

 September 07 var jag så här skinny, förhoppningsvis ser jag ut så i Juni 09 oxå :)


Bakning och smakportion :)

Dagen har vi spenderat med att baka tills på Söndag, då min älskade T blir 26 år.
Det blir sju sorters kakor som brukligt samt en tårta, och idag har vi avklarat bullar, biskvier, kokostoppar och chokladbollar.
Nu är det bara studentkakor, cinnamon chok chip och kaka med skräp kvar, samt tårtan... puh.
Tur att det är så roligt att baka :]

Vi har även gett Alexander sin första smakportion,(mango puré) han gillade det och slickade sig tillochmed om munnen efteråt :]



Sebbis har oxå blivit super duktig att gå på toaletten nu under julledigheten, idag har han kissat på toaletten 5-6 ggr, super duktig!!!

Imorgon är sista lediga dagen tillsammans innan T börjar jobba :[ Det har gått så fort, men vi har verkligen haft det jätte jätte mysiiigt!!


Nytt år!

Så är det nya året invigt.
Vi har haft ett utav de bästa åren i vårt liv, det året då vår underbare son nr 2 föddes.
Nu är det nytt år, och vem vet vad det bjuder på.
Förhoppningsvis en massa lycka, och en massa minnen att ta med sig till nästa år.

Igår var vi först och tände ljus för morfar,farfar och Leffe på deras gravar, och önskade dem ett Gott Nytt år.
Sedan åkte vi till mamma o LEE för en snabbis fika o önskade ett Gott nytt år, och sedan vidare till Fagervik för att fira nyårsaftonen där och inviga det nya året.
Vi hade super mysigt, åt och drack gott. Bytte julklappar och smällde raketer, Sebbis blev sjukt rädd för raketerna.
På tolvslaget skålade vi i rosa champange, undra om det finns något godare?!

Pojkarna somnade vid 22, och Sebbis sov heeela natten ända till 08.40, Alex däremot vaknade...
Jag lade mig vid 02.30 och strax efter 03 kom T och lade sig, och just i samma stund så vaknade Alex.
Självklart, eftersom jag inte kunde mata honom då jag druckit champange, en cider och ett glas baylis, så jag vågade inte mata honom. Så det var bara att trösta honom, T var en klippa och tröstade A hela natten.
Han somnade till några gånger, och vaknade och somnade. Vid 06 tiden fick han mat och sedan somnade han inte direkt om mera, så idag är vi JÄTTE TRÖTTA!

Mitt mål detta år är att tappa 8-10 kg till min födelsedag, vi får se hur jag lyckas med det :) Men jag hoppas att jag klarar det, jag har klarat 12 kg på 4 månader tidigare, så jag håller mina tummar.

Nu ska jag spela lite singstar med T, vi har helt klart blivit beroende ;)

T, tack för ett underbart år, jag älskar dej SÅÅÅ mycket, du är min stjärna och ljuset i mitt liv. Jag vet att detta år kommer bli underbart ;)




RSS 2.0