Silverfiskar o Bärfisar.

Fiiii vad äckligt!!! Finns det nåt äckligare? De små snabba äckliga små djuren är bland det vidrigaste jag vet.

Kollar på rent hus just nu, och där hade silverfiskar byggt bo bakom deras vidriga spis och i deras skåp, så otroligt äckligt!!!!

Hemma hos T's farmor och farfar finns det mycket silverfiskar, men det beror inte på att det är skitigt, för det är väldigt rent där, men det är ett gammalt och fuktigt hus troligtvis.
Två somrar i rad då vi varit där så har jag hittat två stycken äckel silverfiskar krypandes på min rygg när jag skulle till och sova.  *Spyyyyr*

När vi var där sommaren 2006 så var det varmt och helt underbart, vi var ute i trädgården och badade med Sebbe i en uppblåsbar pool, då det helt plötsligt kommer en Bärfis och flyger mot mig och Carro (som förresten är ännu mer rädd/hysterisk för kusar än mig och Cilla, och då är man rädd). Vi skrek och viftade med armarna och sprang iväg, för att sedan pusta ut då vi inte såg den äckliga bärfisen längre.
Efter några minuter känner jag någonting röra sig i min urringning, jag kollar ned och där är BÄRFISEN i min urringning och sprattlar omkring. Jag har nog aldrig varit så hysterisk som då, T fick hjälpa mig och ta bort det vidriga djuret, och kasta bort det, men absolut inte döda det, för då luktar det fiiiiis.
Usch o fy, det var en traumatisk upplevelse, det var förresten även den kvällen som den första silverfisken kröp på min rygg.... uhhhhh ryser när jag tänker på det.

Well, som tur är så har vi inga silverfiskar och inga bärfisar här hos oss :]

Kommentarer
Postat av: Cilla

USCH!!!! I Lonson finns det tack och lov mest bara cigarett-fimpar och inga kusar! ;) Jag minns dock min första upplevelse med silverfiskar och det var i DEANS hus, när vi först träffats. Jag satt på toan och kissade och där var de..... ålande SILVERFISKAR! Jag ramlade nästan av toasittsen i skräcken! Fyyyyyyyy.

Kram

2008-05-08 @ 01:03:20
URL: http://annacecilia747.blogg.se
Postat av: Cilla

Ps, jag menade LONDON inte Lonson ;)

2008-05-08 @ 01:04:11
URL: http://annacecilia747.blogg.se
Postat av: Friday

Vad är en bärfis? hur ser dom ut??

2008-05-08 @ 20:20:00
URL: http://friday1984.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0