Ordinerad vila.

Jaha, så var man ordinerad en massa vila då.
Ringde BM imorse för att fråga lite om mina sammandragningar, samt berättade att jag mådde illa och att de kom tillbaka så fort jag satte min fot på jobbet imorse.
Det kunde komma av att man är stressad, varit upprörd, burit för tungt osv. (allt stämmer in på mig....)
Hon ordinerade mig två-tre dagars vila, så skulle det förhoppningsvis gå till sig av sig själv.
Om jag inte åkte hem o tog det lugnt så fanns risken att vår lilla ärta skulle komma alldeles för tidigt, och 8-9 veckor är alldeles för tidigt sade hon.

Så det var bara att packa ihop och åka hem, när jag kom hem somnade jag som en stock på soffan, och sov i nästan 4(!) timmar. Sedan åt jag lite lunch, och gick ut o satte mig i solen och läste min nya tidning som kom väldigt lägligt i brevlådan idag :)

Just nu mår jag okej, jag har inte alls så ont av sammandragningarna som igår, men de kommer lite då och då, magen blir som en hård boll, för att efter en liten stund slappna av igen.
Men ärtisen rör på sig iaf, ungefär som att den tar spjärn mot ena sidan och trycker ut sitt huvud eller sin lilla rumpa :) Det är iaf så det ser ut och känns :)

Ja ja, vad kan man göra, det viktigaste är ju att ärtisen mår bra och att ingenting händer med honom/henne.
Förhoppningsvis kan jag jobba iaf på fredag, och sedan är det ju semester så då får jag vila upp mig innan de tre sista veckorna på jobbet...

Kommentarer
Postat av: Cilla

Hej gumman!

Du...det är viktigare att du ser efter dig själv och ärtan än att du går tillbaka på jobbet. Jag tycker inte att du ska gå tillbaka dit före semestern utan ligg och sov, läs ute på balkongen du. Och var ensam för en gångs skull. :) Lycka till! Kram

2008-07-08 @ 17:56:02
URL: http://annacecilia747.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0