När skall jag bli riktigt frisk?

Igår fick jag åka hem från jobbet igen... Kräktes och mådde illa hela dagen. Fick inte behålla någonting som jag åt, endast lite blåbärssoppa framåt kvällen.
Jag åkte hem strax före 12 igår, och sov fram tills imorse... med lite uppehåll för kräkningar och lite försök till att äta.
Jag förstår inte varför jag skall ha sådan otur?
Förr förra veckan var jag hemma pga dålig mage, förra veckan var jag hemma i hög feber,frossa och ont i kroppen, igår fick jag åka hem pga magen igen, och idag är jag hemma då min lilla älskling är sjuk.
Han har feber, och snorar och hostar så man tror att han skall kräkas. Han har sovit mest hela tiden, vaknar en stund men somnar ganska snabbt igen. Nu ligger vi i soffan, han tittar på barnprogram och jag bloggar.
Han blir så lite när han är sjuk, det enda som är "bra" är att då vill han kramas och mysa extra mycket.

image556

Det värsta med att vara sjuk är att man förlorar så mycket pengar, jag har verkligen inte råd att vara sjuk.
Dessutom får man dåligt samvete när det är så mkt att göra på jobbet, jag har inte råd eller tid att vara sjuk just nu.

Tiden, igen...

Idag slog det mig igen hur fort tiden går.
Det känns som det nyss var sommar, hösten den svepte förbi och julen, var den ens här?

Tiden med min lilla älskling bara försvann, mamma ledigheten bara rann iväg ifrån mig.
När blev han så stor? Det känns som det var igår som han var en liten bäbis som låg i min famn.
Nu kan han gå, prata och räkna ända till nio. När lärde han sig allting? Varför tar man inte vara på tiden, varför fångar man inte ögonblicken när man är mitt uppe i dem? Istället rusar man igenom allting så bråttom till nästa station.

Förlåt pappa!!!

För att jag tvingade med dig på en hockeymatch som visade sig bli världshistoriens sämsta, målfattigaste och TRÅKIGASTE match::::

Det är så typiskt, när man för en gångs skull får chansen att gå på hockey, som brukar vara såååå otroligt kul. Gillar verkligen att gå på hockey, och när man nu som sagt äntligen får chansen så blir det självklart världens sämsta match, så tråkigt.
När man dessutom kors i taket får med sig pappa, så tycker man att det ändå kunde bli en bra match, bara för att få honom att kanske börja gilla sport.... men icke.
Men han fick sig iallafall en varmkorv i pausen ;)

Och vissa andra i sällskapet smackade i sig två... hehe.

Piglux... igen...

Idag ringde de mig från dagis strax före kl 9. Fröken lät upprörd och berättade att "något hade hänt med Sebbes arm igen". Jag skyndade mig ut till bilen för att åka upp till dagis för att skjutsa Sebbis till akuten.
Han grät och hade såååå ont min lilla älskling. Jag fick låna en filt som jag svepte om honom och så åkte vi upp till akuten, när jag skulle lyfta ur honom ur bilen så hörde jag ett högt "knaaaaaaaaaaaaaak", och Sebbis började tjuta. Och sedan var armen helt plötsligt tillbaka på sin vanliga plats igen. Så vi behövde aldrig gå in på akuten, utan kunde fortsätta dagen precis som vanligt :]
Sebbis dagis fröken var lite skärrad när jag kom tillbaka, och sa att hon inte ville klä på honom mer :), men det är ju så lätt hänt, har det hänt en gång så händer det garanterat igen, och det är ju aldrig någons fel riktigt.
Men det ser väldigt otäckt ut när det händer, och man känner sig som en bov, men lika snabbt så är det ju bra igen :) Min lilla hjälte, han är så duktig :]

Ikväll ska T,jag och min pappa (!) på ishockey. Det är inte varje dag som man får gå på hockey med pappa, så man får ta vara på det :] Har bara varit en gång tidigare, och då var han mest besvärad över de som satt brevid oss och sjöng, och längtade till pausen så han kunde få äta varmkorv he he he.

Nu sitter vi i soffan och tittar på Laban (igen, nu kan jag filmen heeelt utantill), och väntar på att mamma skall komma och se efter Sebbis medans vi ser på hockey...

"Mysa mamma"

Sebbis blir mer och mer underbar för var dag som passerar. Han är så otroligt härlig när han kommer till oss och säger: Mysa mamma, eller mysa pappa.
Då vill han sätta sig i soffan under filten och "trycka teven", "titta Laban" eller "läsa bok". Idag har vi iallafall sett på Laban cirkus 5 gånger, hihi, min lilla älskling.

    image554

♥Hur kan man älska någon så mycket som vi älskar vår underbara lilla prins? Han fyller våra liv med glädje och skratt, han är verkligen meningen i våra liv. Mamma och pappa älskar dej!♥


Home.

Det blev så att jag åkte hem tillslut... kände mig totalt slut och ville inte betala in mig när jag vet att jag har det mycket skönare här hemma i soffan :)

Det var en väldigt trevlig förfest, länge sedan jag skrattade så mycket, förutom när jag är tillsammans med C då, men jag menar andra gånger :] hehe.

Nu sitter jag här framför datorn, ingenting på teve, jag ska nog lägga mig o sova snart, heeela natten (förutom när en spritluktande T kommer hem i natt vill säga) och förhoppningsvis sova läääänge... niiiiice.

Lördag.

Idag har jag jobbat, gick väldigt bra, fick mycket gjort, niiice.

Ikväll ska vi till CH på inflyttnings partaj, men jag skall ta en vit kväll ikväll,
Får se om jag hänger på ut, när man är nykter brukar det inte vara lika kul...speciellt inte om T är askalas...

Nu ska jag duscha, och byta kläder minst 10 ggr innan vi går, och det kommer ändå sluta med att jag har valt fel...

Maximal otur.

Enda helgen som man är bortbjuden både fredag och lördag lyckas man pricka in att bli sjuk.
Feber och sjukt ont i halsen. Dessutom har de inga tider på vårdcentralen, så jag måste bege mig in till primärvårdsjouren ikväll för att se om jag har halsfluss... nej tack, då har jag  väl ont hela helgen, istället för att sitta där en hel kväll...

Flowers

Idag när jag kom hem från jobbet hade min älskling köpt jättefina blommor till mig, åhh han är så underbar!


21 Januari 2000.

Det var då som mitt liv började. Det var den dagen jag träffade T.
Jag minns den dagen som igår, det var en Fredag och det var minus 21 grader utomhus.
Vi skulle träffas på stora torget för att sedan bege oss upp till Filmstaden.
Jag minns varje ord vi sa till varandra, och jag minns vad jag hade på mig och vad T hade på sig.
Jag minns att vi fick sitta läääängst lääängst fram intryckta i det högra hörnet, det var nämligen premiär för
Fight Club den kvällen :]
Jag minns att T glömde sina vantar, och att han hade en tunn vårjacka på sig, han frös säkert enormt mycket, men det märktes inte. Jag minns vår första kyss, under SEB skylten, och hur jag hann med min buss på sekunden medans han missade sin.
Ja, den kvällen började mitt liv, eller ska man kanske säga VÅRT liv tillsammans.

Vi har haft 8 underbara år tillsammans än så länge, vi har gått igenom i princip allting som man kan göra tillsammans. Vi har klarat oss igenom kriser och vi har skapat ett underverk tillsammans, Sebastian.
När vi träffades sa mamma; Det kommer ALDRIG att hålla mellan er, lita på mig, jag har levt mycket längre än dig, ingenting varar förevigt.
Men lilla mamma, där vet jag att du har fel.
Min Kärlek till min Thorbjörn kommer aldrig att ta slut, vartän livet oss leder så kommer mitt hjärta alltid att tillhöra honom.
Han gör mig till världens lyckligaste kvinna, han är solen i mitt och Sebastians liv.
Han skulle göra allting jag bad honom om, och jag skulle göra allting han bad mig om.
Han är min älskling,min själsfrände, min bästa vän och min livskamrat.
Jag älskar honom av hela mitt hjärta och hela min själ, och jag kan knappt vänta tills den dag då jag får bära hans efternamn.

Thorbjörn Nordström, tack min älskade för allting som du ger mig, du är min sol, min måne och mina stjärnor.
Du är luften jag andas, du är vinden i mitt hår. Jag älskar dig, idag, imorgon och förevigt
.♥

image509

"Moalin ledsen"

hihi när Sebbis såg vår WC skylt som varit undanhängd under julen var det första han sa; Moalin ledsen.

image548
hihi han har fått för sig att alla änglar heter Malin nu, efter att mamma tutade i honom att hennes ängel på bordet hemma liknade Malin :]

SEBASTIAN:::::

Idag hade min älskade son Sebastian namnsdag, GRATTIS min lilla älskling, mammas stolthet :)


SPA

Idag har jag och min älskade varit på SPA hela dagen, min mage var ganska snäll med mig så vi hade vääääldigt mysigt.
Först var det 80 minuters massage för mig, med peeling,inpackning,rygg o nack massage samt en underbar ansiktmassage::: Helt underbart!!!
Tobbe var på en 30 minuters rygg o nackmassage, som han verkligen behövde, då han är stelheten själv:::
Efter massagen var det kurbad, jätte härligt och jätte jätte varmt::::
Sedan åt vi lunch med hela Sundsvall som utsikt, och sedan badade vi och bastade :]
Vi skulle även gått på HydroJet men det hade gått en propp, så vi fick ett tillgodo kvitto, så då har vi en bra anledning att åka tillbaka dit :]

 Kurbad med frukt och juice.
 Utsikt över vår vackra stad Sundsvall.

 Härligt bad i den 40 gradiga poolen.

 Re-la-la-laxaaaar :]



En helt underbar dag, helt stressfri, precis det jag och min trötta kropp behövde, tack pappa för en helt underbar julklapp! :]

Och till min älskade man T, Jag älskar dej av hela mitt hjärta, tack för de åtta fina år jag fått dela med dig hitills. Jag älskar dej mer och mer för var dag som passerar, du är mitt allt::::::::::::::.

Ming Palace och Arn.

När jag äntligen började känna mig liiiite bättre, dvs jag kunde stå upp utan att ramla ihop, åkte vi upp till farsis och Monica för att lämna av Sebbis.
När vi sagt hejdå, åkte vi ut på BC och tröstshoppade lite.
Sedan åkte vi in till stan och åt på Ming Palace (då jag äntligen kunde äta för första gången på 4 dgr, tyvärr så kanske inte kina mat var det bästa för min mage...), och när vi ätit gick vi på bio och såg Arn.
Jag hade inte så höga förhoppningar på den filmen, men den överträffade mig, den var otroligt bra faktiskt.

Sedan kan man ju fråga sig, jag har varit på bio ca 3 ggr sedan Sebbis föddes, och varje gång lyckas jag hamna brevid en total idiot. Som man sedan sitter och irriterar sig på hela filmen.
Han luktade gammal inpyrd rök, han åt bacon chips, rapade, fällde idiotiska kommentarer, jag hade kunnat drämma till karl i huvudet!!!!! När det var som mest spännande i hela filmen skriker han rakt ut: 
MEN ÄR INTE FILMEN SLUT SNAAAART, SUUUUUUCK!!!!
Större pucko får man leta efter!!!

Hursomhelst, om man bortser från idioten så hade jag och min älskling en underbar lördag tillsammans, mitt illamående höll sig borta, men nu är det på väg tillbaka :/, imorgon är det SPA hela dagen, kommer bli såååå mysigt, om min mage inte bråkar med mig vill säga... Jag tror detta kommer bli ett av de bästa årsfiranden faktiskt :]

Nu ska jag mysa med min älskade man, som jag älskar av hela mitt hjärta, och som gör mig till världens lyckligaste kvinna.


Barnens Bibel.

När Sebastian döptes fick han Barnens Bibel utav mina morbröder och mostrar.
Jag försöker läsa ur den för honom lite då och då, men han har aldrig varit särskilt intresserad.
Jag vill ge honom samma sak som min mamma gav mig då jag växte upp,den trygghet som finns i vår  tro.
Jag är inte sjukligt troende, men jag tror. Jag tror det finns någonting som är större och mäktigare än oss.
Jag behöver den tron att luta tillbaka mig på, när saker går bra vet jag vem jag skall tacka, samma sak när det  är någonting som går emot mig, eller när jag har det jobbigt så vet jag vem jag skall vända mig till.

Hursomhelst, ikväll då jag sitter ihopkrupen i soffan kommer älsklingen springande med Barnens Bibel, och säger sedan "mamma läsa bok", så vi satt en stund och läste, och denna gång hann jag iallafall läsa om alla sju veckodagar innan han blev less, alldeles för lite bilder i den boken :)

                            

Men jag tänker inte tvinga honom att tro, för då vet jag att han inte alls kommer att tro. Han får själv välja vilken väg han vill gå, Tobbe tror inte alls på någonting, så han måste få välja själv, om han vill vara neutral eller om han vill vara troende neutral som jag ändå är::::

Jag är förresten sjuk idag, eller iallafall har jag varit hemma från jobbet, kom inte upp ur sängen imorse.
Kände igår att jag började må illa, jag fick ont i kroppen och i mitt huvud. Inatt kunde jag inte alls sova, jag mådde så fruktansvärt illa, jag kräktes aldrig men mådde extremt dåligt, Tobbe fick inte ens nudda mig, då kändes det som en stöt gick genom hela min kropp. Jag sov ända fram till 12.30 idag, och sedan har jag bara legat orörlig i sängen. Men när Tobbe kom hem med Sebbis från dagis så fick jag ta tag i mig själv, då han är o lagar bilen så jag måste ju ändå ta hand om Sebbis.
Jag mår lite liiite bättre nu, men jag mår fortfarande illa. Sover jag som jag ska inatt går jag på jobbet imorgon, annars blir det ännu en dag i sängen... suck.

Kanske...

håller jag på att bli förkyld igen...suck.

Mitt huvud värker,mina ögon rinner, jag har ont i kroppen och jag är helt slut.

Att se framemot just nu:

*SPA på Söndag
*8 års dagen
*LÖN
*Sebbes födelsedag
* Alicia Keys konserten
* Cypern

Man behöver verkligen någonting att längta till när det är så mörkt ute, och när man är så slutkörd som jag känner mig just nu.

Trött...

Är så obeskrivligt trött ikväll.
Det har varit en otroligt vidrig dag idag.
Det började med att jag försov mig så T och S blev försenade, sedan mådde jag dessutom illa hela dagen. Och icing on the cake var även att på jobbet så var det så otroligt mycket att göra, så mitt huvud värkte, och hade någon sagt ett enda ord fel till mig så hade jag kokat över.
När skall toppen börja plana ut sig, när skall vi få mer personal, och när ska JAG LÄRA MIG ATT SLUTA STRESSA?
När ska jag lära mig att sluta ha en sådan prestation ångest, och börja tänka på mig själv istället.
Önskar verkligen att jag kunde sluta stressa, att jag bara kunde göra allting liiiite saktare, men jag vet inte hur man gör.... Ända sedan jag började jobba på Folksam så har jag alltid arbetat till 210%, gjort mitt bästa för det har min mamma lärt mig att man ska göra, men hur hårt ska man pressa sig själv, vart går gränsen och när vet man att den är nådd, förmodligen när man redan passerat gränsen, och då är det försent...

Jag vill även säga GRATTIS till min underbara kusin Jenny, som idag fått FAST ANSTÄLLNING, Grattis Grattis Grattis min älskade "syster", det är du verkligen värd efter alla år av stress och slit! *Kraaaaam*

Snowtime

Idag har vi städat ut julen, det känns väldigt tomt och tråkigt nu...

På förmiddagen var vi dock ute i snön hela familjen och åkte snowracer och lekte, det var underbart väder och vi hade super mysigt.

      
På bilden nedan får Sebbis ett ansiktslyft i ett försök att få honom att titta in i kameran :)



image531

image540


Det bästa med att vara mamma är att njuta av sådana stunder...


Lill killen min

♥Sebbis vaknade nyss, jag tog in honom i vardagsrummet och vi satt o kramade sedan satte han sig brevid mig och sedan lade han sig ner och nu halvsover han, åh han blir så liiiiten när han är sjuk♥

image529

image530

25 års kalas och spya

Igår firade vi min älskade T här hemma med massa presenter,mat, tårta och en massa folk.
Det var väldigt trevligt.
   

Tobbes familj hade gjort ett super fint collage till honom, det är verkligen sånt som är fint att få, när man ser att det ligger en tanke bakom.

image526

Han var väldigt lycklig igår, och sa till mig på slutet av kvällen: Gumman, såhär mycket presenter har jag aldrig fått.

T, hoppas din dag var underbar, tack för att vi fick ge dig lite av det som du ger oss alla så mycket, kärlek och omtanke.

**
Sebbis vaknade rätt tidigt imorse, han verkade lite rastlös och ville ingenting. Vi gjorde lite välling och lade oss för att mysa, han drack upp 3/4 av vällingen, sedan kom allting upp tillsammans med gårdagens middag över hela T och över hela sängen, det läckte även genom på madrassen...

Sedan ville han ingenting, han grät konstant fram till klockan 12 ungefär, då drack han lite juice och sedan blev han på bättre humör. Han har iallafall inte spytt nåt mer, nu ligger han i vår säng på ca 10 lager handdukar och plastad frotté och snarkar och sover :]

T är i Fagervik och kollar om det går att laga bilen eller om vi kommer måsta lämna in den igen... suck.
**
En sak som slog mig igår, och idag när jag pratade med mamma är hur sorgligt livet är.
Hur man verkligen kan se hur en person tynar bort, blir äldre och äldre och man kan inte göra någonting.
Livet är verkligen sorgligt, man går genom livet i strävan efter att vara lycklig, men hur än man gör så kommer det ändå sluta med sorg och gråt, och det finns ingenting vi kan göra åt det. Man kan bara försöka leva varje dag,  minnas de underbara stunder man haft och se framemot de som komma skall....

Grattis min Älskade Thorbjörn.

Idag fyller min älskade Thorbjörn 25 år.





Jag gick upp tidigt och grattade honom med presenter på sängen.

image523 

Vi skall åka till Cypern 2008-05-30, T, Jag och Sebbis :]

Jag återkommer ikväll med bilder från mormors kalas, och kvällens kalas.

♥T, Jag älskar dej, du är min stjärna♥

Kalas.

På Fredag ska vi ha kalas här hemma, det är min älskling som fyller 25 år.

Alltid när någon hemma hos oss fyller år får jag panik, vad ska jag baka och framförallt det måste bli snyggt och gott!!! Tyvärr är jag inte världsbäst på att baka, därför tar det lång tid för att allting verkligen skall vara perfekt.


I år ska vi dock bjuda på mat oxå, så det blir inga kakor utan bara 2 tårtor....

Jag ska göra en Daim-marängtårta och en After Eight tårta.

Ikväll har jag gjort den förstnämnda, nu ska den bara in i frysen tills på fredag, hoppas den blir smarrig, den ser iallafall super god ut :) Bilder kommer framöver :]

Jag ska försöka hålla mig från att äta av den, har blivit väldigt mycket godis och läsk när det varit jul och jag varit ledig. Jag har gått upp 3 kg, och det syns verkligen, jag är som en ballong, inga kläder passar och byxorna är för små. Idag hade jag en rätt lång tröja på mig, som tur var för jag blev tvungen att ha mina byxor uppknäppta på jobbet, haha.

Jag härmar Frida och lägger ut länken till en tjej som verkligen skulle behöva äta lite godis, hon väger 10 kg mindre än mig ( ja 13 nu då...), och är 3 cm längre än mig, hon skriver att hon är tjock, och svälter sig själv.
Om hon nu är så tjooooock, då måste jag vara som en rund boll...

http://must-be-thin.bloggagratis.se

Och imorgon är det oxå kalas, Då skall vi till mormor som fyller 80 år, hela min stora släkt, älskar att träffa dem, de är världens bästa släkt:::::

Farmor ringde förut - Matilda, hur mår du?
Hon hade drömt att jag hade hemska utslag över hela kroppen, undrar var drömmar kommer ifrån::::

Nu ska jag se på Grammisgalan, ciaoooo

För vilken gång i ordningen???

Jag blir så trööööötttt på bilar.
Jag vet inte hur många gånger min kära Laguna lagt av detta år. Den går sönder när man verkligen inte har tid med det och alltid när det regnar!!!!!

Jag har verkligen funderat starkt på att ta ett litet lån och köpa mina drömmars bil, både super snygg och en bra familjebil at the same time.

image519

Synd bara att den är så dyr.... men jag blir tooookig på alla utgifter när det gäller Lagunan....

Ja ja.... drömma kan man ju göra eller hur? :)

Back to reality again...

Uppvilad och redo att ta nya tag åkte jag till jobbet.
Väl där möttes jag av de trötta kollegorna som jobbat under julperioden, och av fyra enorma högar som vi ligger en MÅNAD efter med.

Stämningen är väl inte den bästa bland oss kollegor just nu, vi är alla slutkörda och så fort jag satte min fot inne på kontoret så kom alla de där panik känslorna över mig igen. Trodde det skulle bli bättre nu när jag verkligen fått vila upp mig under min ledighet, men vi fick träffa en beteendevetare idag, och då kom alla mina känslor verkligen upp till ytan igen. Gråten var nära, och jag känner att jag inte orkar anstränga mig längre. jag orkar bara inte.
Jag vet att jag inte ska stressa upp mig, då blir det bara värre, och att det inte ligger på vårt ansvar att driva hela företaget, men man vill ju kundens bästa, och när det inte ens syns att man jobbar så hårt som vi verkligen gör, ja då får man ju aldrig reda på hur mycket man egentligen gör, eller om man verkligen gör ett bra jobb.

Men samtalet med beteendevetaren var ändå väldigt givande, hon fick oss att inse en hel del saker, och framför allt att hela gruppen måste sträva mot samma mål, att vara friska och att vi måste hålla ihop. Tillsammans är vi starka, trots att vi alla är så olika.

Nu ska vi se en film jag och T, sedan ska jag somna skönt i min säng, eller så somnar jag förmodligen framför teven....

Last day...

Idag har vi möblerat om i Sebbis lilla rum, T har skruvat ihop en bokhylla, vi har tagit bort det lilla tältet och sorterat ut lite baby leksaker:::: Så nu är det stora fina ytor i hans lilla pojkrum.



På kvällskvisten åkte vi ut till min lilla kusin Sara som fyller 5 år imorgon. Vi hade inhandlat en söt rosa/röd Kitty klänning, rosa tights och två små hårsnoddar. Det var kul att handla lite tjejgrejor, allting är så sött o gulligt på tjejavdelningen, och tufft och coolt på killavdelningen.

Det var första gången som vi var hemma hos Maria och Conny, och det var så otroligt snyggt där. Såg ut som ett hem som var hämtat ur en designer tidning, allting var verkligen genomtänkt in i minsta detalj, me like.
Önskar jag hade samma feeling för inredning, men när vi skaffar hus så lovar jag att jag kommer vara likadan :]
Tyvärr lämnade jag kameran hemma, så har inga bilder på deras snygga hem :[

Sebbis passade oxå imorse på att känna hur varmt stearinet i ett värmeljus är, han blev väldigt fundersam och tittade på sitt rödklädda finger.

  

Vi sitter nu i soffan, Sebbis vill inte sova, kanske har han oxå ångest över att det är sista dagen på Jullovet, som jag. Vill verkligen inte tillbaka till jobbet, har varit en otroligt skönt och lugnt lov för mig och Sebbis, och vi har verkligen fått njuta av varandra. En perfekt avslutning på 2007 och en perfekt början på 2008.
Men nu är det dags att gå tillbaka till verkligheten, och vardagen.

Denna vecka är fullsmockad med aktiviteter, träning, städning, bakning, 80-års kalas och min älskade sambos 25-års kalas....


 Min fiiina familj


Playlist ala Sebbis.

* Bä bä vita lamm
* Blinka lilla stjärna
* Litet hus i skogens slut
* Tipp tapp
* En liten båt blir ofta våt
* Vyssan lull
* När trollmor lagt de elva små trollen
* En kulen natt
* Kharma Kamelion ( kamma kamma bila är Sebbes egna uttal ;])

Dessa låtar går på repeat ur Sebbis lilla mun ;]

Frukost konversation.

- Vill du ha en lillebror?
- Näääää
- Lillasyster då?
-Näääää
- Men visst vill du väl ha ett syskon???
-Vooooooovvvvveeeeeeeeee
- Va sa du bubben?
-Vooovvvvvvvveeeeeeee
- Jaha, vill du ha en vovve?
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


En helt vanlig frukost konversation som utspelade sig mellan mig och Sebbis igår :) Är han inte underbar?



image513

Tiden som flyger...

Tänk vad fem år kan bara rusa förbi utan att man verkligen förstår det.
Träffade mina gamla gymnasie-kompisar igår på stan, och vi kom fram till att det är FEM år sedan vi tog studenten.
Det känns som en evighet sedan, men samtidigt känns det som igår.



Min älskade syster åkte hem igår, det känns som att hon aldrig är hemma, det känns mer som att hon aldrig kommer hem utan bara åker. Saknar henne varje dag vi är ifrån varandra, och då kan ni ju föreställa er att hon bott utomlands i snart elva år, så det är ganska stor del som går åt att längta efter henne.

image511

Det är också ett bevis på att tiden bara rinner ifrån oss, att hon bott utomlands lika många år som hon levt längre än mig....

Och min lilla makaron, han fyller snart TVÅ år, han är en liten pojke nu, men i mina ögon kommer han alltid vara min bäbis :]


Nyår 2007/2008

Så har ännu ett år passerat, tiden går så enormt fort.

Nyårsaftonen spenderade vi hos min kära mamma och LEE, tillsammans med Cilla och Mark.
Vi började dagen med att åka till min farmor för att byta julklappar med Cilla, hon hade handlat väääldigt mycket, hon skämmer bort oss :]

Sedan åkte vi upp till mamma och LEE och åt en underbart god tre rätters middag, drack vin och champange, åt godis och tillsist ost och kex.

Dock blev väl inte kvällen precis som vi planerat, Sebbis vägrade nämligen att sova.
Vi lade honom 21.30 och han somnade så duktigt, trodde vi.... han vaknade sedan 23.30 och bara grät och vägrade somna om, slutade med att vi fick ta upp honom, och att jag och han fick sitta inne i köket och titta på de andra genom köksfönstret då de skålade och sköt upp raketer.
Jag fick alltså spendera tolvslaget med min lilla älskling :) Vi hade även köpt rosa champange, som tur var så sparade de ett litet glas till mig så jag fick smaka iallafall....

Sebbisen somnade inte förrän 02.30 inatt och vaknade 08.16 av telefonen som ringde, hur kan man ens komma på tanken att ringa till någon så tidigt dagen efter NYÅRSAFTON??? Han var väldiiigt trött men vägrade somna om, vi fick inte ens säga Sebbe till honom då skrek han: SLUUUUTAAA MAMMAAAA!!!! Tillslut kom mamma ner och tog upp honom till dem, då somnade han om och två trötta föräldrar fick slumra i två timmar iallafall :]

Så är det att vara småbarnsförälder till ett helt underbart fantastiskt barn. Han är verkligen hela mitt liv, och jag ÄLSKAR och AVGUDAR honom bara mer och mer för varje dag.

Tack min fina familj för en mysig nyårsafton, jag älskar er alla så mycket.

Nedan följer lite bilder...

 
image486

    

    

    image500

     

Och tillsist en bild av verkligen sann kärlek

image509

RSS 2.0