Ice cooold baby...

Imorse när vi vaknade så var det suuuper fint väder, så framåt 12 tiden bestämde vi oss för att åka till stranden ute i Fagervik. Efter att Sebbe hittat sina badbyxor, och sprang runt och sa "bada bada" :).

När vi kom ner till stranden så var det väl inte så varmt som vi trodde.... Det blåste is vindar typ, och Sebbe huttrade innan vi ens kommit i vattnet. När sedan T och Sebbe skulle bada vägrade Sebbe... han bara skrek o grinade lillbubben. Så vi satte oss en stund på filten och åt ett choklad rån, men tvingades tillslut att ge upp, då både jag och Sebbe satt och skakade.

    

image171 
Snygg va???

När vi gett upp gick vi upp till Mano och Stefan och satt i solen på deras bakgård. Där det var jätte varmt o skönt, det blåste ingenting och var helt underbart. Sebbe trivdes mycket bättre, i den lilla balja med varmt vatten som vi tappade upp till honom.


 
Han hittade sedan något mycket intressantare att titta på, det fanns nämligen en massa leksaker på grannens gård. I form av grävskopor o traktoret.



När det var färdig badat öch dags att duscha av sig så blev han väldigt fundersam, då han insåg att han kissade och ingen blöja fanns för att stoppa kisset, hihi lill-hjärtat ♥


Det har varit en underbart härlig sensommar dag, tillsammans med min underbara lilla familj.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0